JBL Flip 6 -Zvučnik za sve prilike

Najnovija generacija vodootpornog prijenosnog zvučnika JBL Flip 6 donosi vrhunsku zvučnu podlogu za svaku vašu avanturu u pokretu. Kvaliteta zvuka je poboljšana zahvaljujući redizajnu: u uređaju se nalazi 2-stazni sustav s ovalnim driverom, zasebnim visokotoncem i dualnim bas radijatorima. U prijevodu to znači još više basa, stabilan srednji raspon i čiste gornje frekvencije. Otporan na vodu i prašinu, s 12 sati trajanja baterije i težine tek nešto više od pola kilograma, predviđen je upravo za sve uvjete. PartyBoost opcija omogućava povezivanje više kompatibilnih zvučnika. Uređaj je dostupan u 9 boja (Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green i Squad).

Dji FPV Combo -Novi doživljaj letenja 

DJI predstavlja novu kategoriju dronova – FPV Combo dron ! Dron dolazi sa već provjerenim DJI Goggles V2 naočalama. Osim klasičnog kontrolera, kao dodatna opcija dostupan je Motion kontroler. Kamera na dronu je 1/2.3″ CMOS sa 12 MP. Video rezolucija ide do 4K sa 60 fps, odnosno 1080p sa do 120 fps. Maksimalna brzina ovog drona je nevjerojatnih 140 km/h u manualnom modu ! Za samo 2 sekunde može postići brzinu 0-100 km/h. Za one kojima je to ipak prebrzo, tu su i drugi modovi, a dron je u tim modovima stabiliziran GPS-om. Domet je do 6 km uz autonomiju baterije do 20 minuta.

 

Nove cijene zamjene stakla !!!

Dragi naši korisnici usluga i proizvoda, snizili smo cijene reparacija tj. zamjene prednjih stakala za IPHONE, SAMSUNG i ostale mobitele.

Zamjena ORIGINAL stakla se vrši na uređajima kojima na zaslonu nema crta, sjena, mrlja ili bilo kakvog izobličenja slike te nema tragova oksidacije.
Vrlo je bitno da je touch ispravan tj. zaslon prima dodir bez blokiranja i zastajkivanja u radu. Ako je zaslon oštećen tj.slika na zaslonu nije ispravna ili zaslon ne reagira kako treba na dodir tada je potrebno mijenjati komplet zaslon. Za 90 % navedenih modela moguća je ZAMJENA STAKLA U TIJEKU RADNOG DANA uz uvjet da se uređaj donese na servis do 11h.

 

Dji Mavic Mini dron dostupan za isporuku …

Najnapredniji maleni sklopivi dron na svijetu, težine samo 249 g. Sadrži kameru s 1/2.3″ senzorom od 12 MP i snima maks 2,7K30 video. Dometa je 2 km, a baterija traje do 30 min.

 

Dji Osmo Action  

Sportska digitalna kamera DJI Osmo Action trenutno je najbolja akcijska kamera na tržištu. 4K Video – Dual zaslon – 8x Slow Motion – Vodotporna do 11m …