Eximo 46 – servis centar u svojoj ponudi uz uslugu servisa nudi Vam izbor mobitela i pametnih telefona po izuzetno pristupačnim cijenama. Najbolji omjer cijene i kvalitete baz obzira da li tražite uređaj sa osnovnim funkcijama ili napredniji uređaj s mnoštvom korisnih funkcija i aplikacija.

Posjetite naš prodajno servisni centar – Eximo 46 

Xiaomi je kineski brend pametnih telefona, te četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike u svijetu. Zapadni mediji prozvali su ga „kineskim Appleom” jer Xiaomi po mnogočemu podsjeća na Apple (mali broj modela, vrhunski dizajn, izuzetna kvaliteta izrade hardvera, vlastiti softver koji je moćan i jednostavan za uporabu).

Huawei je vodeći svjetski pružatelj infrastrukture za informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) i pametnih uređaja. S integriranim rješenjima u četiri ključne domene – telekomunikacijskim mrežama, informacijskim tehnologijama, pametnim uređajima i uslugama u oblaku – posvećeni su tome da svakoj osobi, domu i organizaciji pruže digitalnu tehnologiju za potpuno povezan i inteligentan svijet.

Tvrtka Samsung Electronics stvara kulturu neograničenih mogućnosti koja obogaćuje živote i zadivljuje svijet. Duboko povjerenje i predanost njihovih korisnika sila su koja potiče njihove trajne napore za uvođenje promjena i inovacija.
Za Samsung rast i sjajne rezultate zaslužne su tehnološke inovacije u tvrtki Samsung Electronics.

 

Klasični

mobiteli

U našoj ponudi nalaze se i klasični mobiteli tj mobiteli na tipke koji nude osnovne funkcije poziva i slanja sms-ova, te mobitele za starije s velikim tipkama i osnovnim funkcijama za jednostavno rukovanje.