O nama

 

Tvrtka Eximo 46 d.o.o. osnovana je 2014. godine. Djelatnost tvrtke je usluga servisa i prodaje mobilnih uređaja (pametnih i klasičnih mobitela), tableta, osobnih računala i prijenosnika te ostale informatičke opreme.

Početkom 2017. godine krenuli smo sa uslugom servisa i prodaje DJI dronova, a  krajem 2018. godine postali smo ovlašteni servis renomirane marke JBL Bluetooth multimedije ( prijenosni zvučnici ).

I prije osnivanja tvrtke bavili smo se servisom mobilnih telefona i tableta (od 1995 god.) tada u sklopu tvrtke Topel d.o.o. Naše znanje i vještine stečene u više od 26. godina iskustva u elektronici osigurali su nam vjerne korisnike naših usluga koji se iznova vraćaju. Trudimo se da posao obavimo što kvalitetnije i uz povoljne cijene na Vaše i naše zadovoljstvo.

Kvalitetu,stručnost i brzinu naših zaposlenika na kompletnom području elektronike, te najmoderniji servisni alati i razvojna informatička rješenja omogućuju nam da vršimo popravke baš svih kategorija.

 

Naša vizija:

Naš cilj je postati vodeća tvrtka za servisne usluge u Splitsko-Dalmatinskoj županiji. Zasnivamo uspjeh na potpunom zadovoljstvu klijenata te zadovoljavanjem njihovih potreba na jednom mjestu. Stvaramo značajnu tvrtku koja uz kupce sretnim i zadovoljnim čini i svoje zaposlenike. Cilj nam je stvoriti tvrtku koja će u isto vrijeme biti inovativna kada je u pitanju tehnologija, a tradicionalna kada je u pitanju poštivanje čovjeka. Mi Vam nećemo ponuditi loša ili prejeftina improvizacijska rješenja kako bi mislili da ćete uštedjeti, a zapravo će Vas na kraju to više koštati, nego Vam nudimo provjerene opcije iza kojih stojimo jamstvom, Jer nama je važnije “BITI” nego “IMATI”.

” Zato što NISAM IMAO/IMALA. Baš zato sada JESAM. “

Možemo Vam punuditi proširenu ponudu naših servisnih usluga i prodajnog asortimana:   

  • Servis i prodaja mobilnih telefona
  • Servis i prodaja tablet uređaja
  • Servis i prodaja DJI dronova
  • Servis i prodaja JBL zvučnika
  • Servis računala (stolna i prijenosna)
  • Prodaja dodatne opreme i gadgeta

Načini plaćanja

Gotovina, internet bankarstvo, opća uplatnica

Kartice jednokratno:

sve kartice

Kartice obročno:

kartice Privredne banke do 6 rata beskamatno (Visa, Maestro)

kartice Zagrebačke banke do 12 rata beskamatno (Mastercard, Visa, Maestro)

Diners kartica do 6 rata beskamatno

American Express do 6 rata beskamatno

kartice Splitske banke do 12 rata beskamatno (Visa)

Erste kartica do 12 rata beskamatno (Maestro)

Galerija trgovine i prijema servisa

Galerija pročelja