Eximo 46 – servis centar nudi uslugu zamjene oštećenog ili neispravnog stakla na Vašem mobitel ili tablet uređaju.

 

U slučaju da vam touch screen nakon puknuća kod Vašeg mobilnog telefona ili tablet uređaja  još uvijek funkcionira, postoji opasnost da daljnjim korištenjem oštetite ekran i time napravite još veću štetu.

Svi noviji proizvođači smartphone uređaja koriste tehniku ljepljenja stakla/digitizera za ekran čime dobivaju sve tanje ekrane, a samim time i sve tanje uređaje. Kod nekih uređaja moguće je napraviti individualnu zamjenu. Kod ostalih uređaja potrebno je zamijeniti sve komponente ekrana ili zbog cijene ili zbog nemogućnosti sigurnog odvajanja komponenti. Trajanje popravka ovisi o kompleksnosti uređaja i načina na koji je on sklopljen.

 

Danas postoje uglavnom dvije vrste ekrana, LCD i AMOLED. 


LCD ekrane uglavnom koriste iPhone, LG te neki Nokia uređaji dok AMOLED ekrane najviše koristi Samsung, jedan dio Motorola i neki Nokia uređaji. 

Ljepilo koje se koristi za ljepljenje stakla/digitizera za ekran zove se LOCA (Liquid Optical Clear Adhesive) ili OCA (Optical Clear Adhesive). Jedina razlika je u agregatnom stanju, LOCA je u tekućem a OCA u krutom (dolazi u formi malo deblje folije). 

Naš Eximo 46 – servis centar Vam pruža mogućnost promjene stakla za veliki broj mobilnih uređaja tehnikom spajanja ekrana i stakla LOCA ljepilom. Ovaj način promjene stakla je jedini koji odgovara tvorničkom lijepljenju i sa kojim će vaš ekran izgledati kao novi.

Naime, na tržištu su prisutna nestručna mijenjanja stakala bez korištenja ljepila pri čemu ispod stakla ulazi prašina te dolazi do odvajanja stakla od ekrana, a i sam touch screen pri tome može raditi neispravno. Da vam se ovo ne bi dogodilo povjerite ovaj zahtjevan popravak našem stručnom timu.

 

 

Ušteda na samo promjenu stakla je poprilična.

U nekim slučajevima iznosi i preko 50 % cijene novoga kompletnog zaslona !!!