INSTALACIJA OPERATIVNOG SUSTAVA

( Apple iOS, Android, Windows Mobile …)

Android, Apple iOS i Windows Phone Mobile su tri najpopularnija operativna sustava za današnje smartphone uređaje, Sa njihovim brojnim i korisnim mogućnostima dolazi i obilje bug-ova koje proizvođač ne uspije otkriti.

Resetiranje uređaja, postavljanje novog softvera ili nadogradnja postojećeg neke su od usluga koje vam nudimo da bi vaš omiljeni smartphone ili tablet uređaj bio spreman za svakodnevno korištenje.

Pametni telefoni i tableti često mogu zapeti pri podizanju operativnog sustava na način da stvaraju probleme kod normalnog korištenja ili da se čak ne mogu uključiti.. U tom slučaju potrebno je izvršiti novu instalaciju ili nadogradnju softvera uređaja.

Za zahtjevnije korisnike nudimo Android root i jailbreak za iOS sustave, kako bi otključali skriveni potencijal vaših uređaja.

Kod instalacije softvera velika je vjerovatnost da će se podaci sa uređaja pobrisati, stoga mi vršimo spremanje svih bitnih podataka kao što su kontakti, slike i video zapisi.

Mogući problemi operativnog sustava vašeg mobitela ili tableta su:

 

  • nemogučnost aktiviranja uređaja
  • resetiranje i gašenje uređaja
  • zablokiranje pri korištenju aplikacija
  • nedostatak memorije na uređaju
  • usporavanje rada uređaja

Software servis i podrška za IPhone

 

Eximo 46 – servis centar Vam može pružiti podršku ukoliko imate bilo kakav problem sa IPhone softverom ili njegovim aplikacijama. U večini slučajeva svaku nadogradnju softwarea sa starije verzije na noviju verziju IOSa radimo bez gubitka podataka. Otklanjamo sve vrste softwerskog kvara na Vašem iPhone uređaju. Ukoliko iz bilo kojeg razloga moramo vratiti vaš iPhone na tvorničke postavke prije samog početka vračanja osiguravamo sve vaše podatke koje poslije opet vraćamo.