Green Cell

 

zamjenske baterije

Green Cell baterije za prijenosna računala. Odaberite Green Cell bateriju za vaš laptop i osjetite snagu svježe energije. Osigurajte sebi nesmetan rad. Baterije za sve vrste prijenosnika s osiguranom garancijom od 12. mjeseci.

Zašto odabrati Grenn Cell baterije ?

Vrhunska kvaliteta

Filozofiju Green Cell-a vodi jednostavna želja – dopustiti računalima, pametnim telefonima i ostalim potrošačkim uređajima da rade bez ikakvih prekida i istodobno ispunjuju vrhunske performanse.

12 mjeseci garancije

Zahvaljujući visokim standardima, kupci su odlično prihvatili proizvode, a od 2013. godine raste i tržišni udio. Portfelj obuhvaća prvenstveno proizvode za napajanje mobilnih uređaja s fokusom na Li-Ion tehnologiju.

Dostupnost 97 %

Robna marka obuhvaća oko 97% modela baterija za prijenosna računala dostupna na europskom tržištu i stalno se širi s komplementarnim proizvodima za napajanje i akumuliranje električne energije za elektroniku.

Pridružite se revoluciji Green Cell-a i osjetite snagu svježe energije.

Vrhunska kvaliteta po pristupačnoj cijeni. Baterije za sve vrste prijenosnika s osiguranim jamstvom od 12 mjeseci. Osigurajte sebi nesmetan rad.

Garancija kvalitete

Znate li da na kapacitet baterije i njen vijek trajanja loše utječe pretjerano zagrijavanje laptopa?

OHLADITE VAŠ UREĐAJ I PODARITE MU NOVU ENERGIJU

Eximo 46 – servis centar vašem laptopu može dati novu mladost.

Što korisnici kažu o Green Cell baterijama za laptope

Vrhunska izrada

Vijek trajanja

100 % zadovoljstvo

Široka ponuda modela

” Mogu samo kazati da sam presretan što sam zamjenio staru bateriju za moj laptop sa novom green cell baterijom. Nikakvu razliku u kvaliteti nisam osjetio. Moj laptop se ponaša onako kao i kada sam ga kupio te počeo koristiti sa novom original baterijom. Vrhunska baterija ! ”

Korisnik od 2016.godine

” Odlično iskustvo pri korištenju green cell baterije. Uz pomoć ljubaznog i profesionalnog Eximo 46 prodajnog servisnog osoblja saznao sam sve što me zanimalo. Odabrao sam Ultra Green cell seriju baterija jer sam želio postići bolje performanse nego sa original baterijom koja me nije oduševila.

Hvala na savjetu ”

Korisnik od 2015.godine

Saznajte kolika je cijena baterije za vaš laptop tj. prijenosnik ? Kontaktiraj nas